Start

We zijn erg blij dat we u deze éénmalige bijzondere reis met Jan J. Boersema kunnen aanbieden naar Paaseiland en Chili.

De bioloog Jan J. Boersema heeft een geweldig boek geschreven Beelden van Paaseiland en dit heeft ons geïnspireerd deze reis te organiseren.

Deze reis wordt georganiseerd door Alumni van de RUG en De Culturele Onderneming, in samenwerking met SRC – Cultuurvakanties (afdeling SRC – Reizen op Maat).

CHILI & PAASEILAND

Gaat u mee op deze bijzondere reis naar Chili en Paaseiland? Het langgestrekte Chili is een bijzonder land met diverse natuurlandschappen. Tijdens deze reis bezoekt u in het noorden ’s werelds grootste astronomixche observatorium ter wereld; ALMA (Atacama Large Millimeter Array) in een bijzonder maanlandschap. Verder ziet u de kleurrijke rotsformaties met wonderlijke vormen, vulkanen, zoutmeren en duinen in de Atacamawoestijn, de droogste woestijn ter wereld. Ook staan de indrukwekkende geisers van El Tatio en de Chaxa Lagune op het programma. We verkenen het prachtige Paaseiland, waar we onder andere de mystieke Moai’s (staande beelden) bewonderen, maar ook een bezoek brengen aan het religieuze centrum van de vogelmancultuur. Professor, bioloog en theoloog (en alumni) Jan Boersema begeleidt de reis.

 

De alumnireis naar Chili en Paaseiland vindt plaats van 19 november t/m 4 december 2012 en kost 5.998 euro p.p. http://www.rug.nl/alumni/activiteiten/reizen

Aanmelden: u kunt zich tot 15 juli aanmelden voor deze reis bij Jolanda Vas, SRC Reizen op Maat: j.vas@srctravel.nl