Start

Abdelkader Benali in muzikaal gesprek met burgemeester Marcouch

 

Op dinsdag 25 september spreekt schrijver Abdelkader Benali om 20:00 uur met Ahmed Marcouch, de burgemeester van Arnhem. Aan de hand van de persoonlijke muziekkeuze van de burgemeester, wordt je als bezoeker meegenomen in een reis door zijn leven. Van Marokko naar Arnhem, met een tussenstop in Amsterdam. Het interview is een bijzondere editie in een serie lezingen in Musis en vindt plaats in de Muzenzaal in Musis, Arnhem. Benieuwd? Koop hier je kaartje!

Over Benali
Schrijver Benali won o.a. de Libris literatuurprijs met De Langverwachte en de Eva du Perronprijs met De stem van mijn moeder. In 2016 trad Benali samen met zijn vrouw en dochter op in de tv-serie Chez Benali. De serie was een culinair-historische ontdekkingsreis door Marokko, het geboorteland van Benali.

Nieuwe reeks lezingenserie
Dit najaar start Musis & Stadstheater, in samenwerking met De Culturele Onderneming, met een reeks lezingen in Musis. Iedere laatste dinsdag van de maand (behalve in december) wordt een bijzondere gast gevraagd om in een uur iets te vertellen over zijn/haar passie.

Locatie:

Musis
Velperbinnensingel 15
6811 BP Arnhem