Start

Lezing door Tim Overdiek: Als de man verliest

               

 Tim Overdiek

Hoe gaan mannen om met een ingrijpend verlies? De ervaring leert dat zij dat vaak anders doen dan vrouwen. Die zijn geneigd tot praten, ze zoeken steun bij elkaar of hulp bij een therapeut. Voor een man is niets zo frustrerend als het verlies van controle. Hoe ziet de innerlijke wereld van een rouwende man eruit? Hoe is hij het beste te helpen?

Tim Overdiek praat over het boek ‘Als de man verliest'. Omgaan met tegenslag, verdriet en rouw’, dat hij schreef met Wim van Lent. Ook andere bekende mannen vertellen in het boek hun verhaal rondom rouw: o.a. Burgermeester Ahmed Marcouch en Humberto Tan.

Tim Overdiek (1965) is therapeutisch coach en schrijver. In 2009 overleed zijn echtgenote Jennifer (41) aan de gevolgen van een verkeersongeval. Hij bleef achter met hun zoontjes van 9 en 12 jaar. Na een driejarige opleiding tot therapeutisch coach gooide hij het roer om, en verliet hij na meer dan dertig jaar de journalistiek.

Maandag 4 november 2019

20:00- 22.00 uur

Prijs: € 5,00

Locatie: Rozet Kortestraat 16 6811 EP Arnhem

Bestel uw kaarten:
https://www.volksuniversiteitarnhem.nl/mens-maatschappij/filosofie-spiritualiteit/lezing-tim-overdiek-als-de-man-verliest